štýlové oblečenie na doma

Diskusia na rôzne témy
lucianov88
Dátum registrácie: Streda, 25. Marca 2026, 18:44

štýlové oblečenie na doma

Príspevok od používateľa lucianov88 »

Ahojte, hľadám nejaké oblečenie na doma – niečo kvalitné, na cene mi až tak nezáleží, skôr nech to dobre vyzerá 😄 Ideálne niečo športovejšie, ale zároveň aj štýlové. Pozerala som na nete, ale je toho strašne veľa a človek sa v tom nevie zorientovať 🙈 S čím máte dobré skúsenosti?

jankanova78
Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35

Re: štýlové oblečenie na doma

Príspevok od používateľa jankanova78 »

Mne vyhovuje oblečenie od NEBBIA 🙂 Na bestforme majú teraz rôzne novinky, hlavne matching sety, čo je za mňa veľmi praktické. Nemusíš riešiť, čo s čím kombinovať, len to hodíš na seba a ideš 😄

adkanov1
Dátum registrácie: Streda, 8. Februára 2023, 19:21

Príspevok od používateľa adkanov1 »

Ich kúsky sú fakt super, hlavne čo sa týka kvality materiálu. Nosím ich a periem skoro denne, ale stále vyzerajú ako nové a držia si tvar aj farbu, čo je pre mňa základ. Nedávno som si objednávala veci na leto a tento set je môj favorit: https://www.bestform.sk/p/nebbia-lounge-mikina-club-d-or-642-white/

Erorka
Dátum registrácie: Streda, 5. Decembra 2018, 13:29

Príspevok od používateľa Erorka »

Musím len potvrdiť 🙂 mne sa na nich páči aj to, že nepôsobia prehnane športovo, takže v tom vieš byť doma, ale aj vybehnúť von a stále vyzeráš upravene 👍

annajamb135
Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51

Príspevok od používateľa annajamb135 »

Súhlasím 😊 Presne toto mám na Nebbii rada aj ja. Tie kúsky sú pohodlné na doma, ale zároveň nevyzerajú ako vyťahané domáce oblečenie, takže v nich bez problémov vybehnem do obchodu alebo na kávu a stále sa cítim upravene. 🙌 A plusom je, že aj po množstve praní stále vyzerajú super. ❤️

janka2lu
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Júna 2026, 17:57

Príspevok od používateľa janka2lu »

Baby, ja som teraz objavila tieto https://www.bestform.sk/p/nebbia-baggy-teplaky-s-leopardim-vzorom-primal-865-pink-leopard/ 😍 Sú neskutočne pohodlné, kvalitné a pritom vyzerajú strašne sexi. Úprimne, je ich škoda mať len doma, preto ich nosím všade kam sa dá.

lucianov88
Dátum registrácie: Streda, 25. Marca 2026, 18:44

Príspevok od používateľa lucianov88 »

Tak tie sú úplne dokonalé! Tie si musím ísť hneď objednať, ďakujem za tip 🩷

Napísať odpoveď