štýlové oblečenie na doma
-
lucianov88
- Dátum registrácie: Streda, 25. Marca 2026, 18:44
štýlové oblečenie na doma
Ahojte, hľadám nejaké oblečenie na doma – niečo kvalitné, na cene mi až tak nezáleží, skôr nech to dobre vyzerá
Ideálne niečo športovejšie, ale zároveň aj štýlové. Pozerala som na nete, ale je toho strašne veľa a človek sa v tom nevie zorientovať
S čím máte dobré skúsenosti?
-
jankanova78
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
Re: štýlové oblečenie na doma
Mne vyhovuje oblečenie od NEBBIA
Na bestforme majú teraz rôzne novinky, hlavne matching sety, čo je za mňa veľmi praktické. Nemusíš riešiť, čo s čím kombinovať, len to hodíš na seba a ideš 
Ich kúsky sú fakt super, hlavne čo sa týka kvality materiálu. Nosím ich a periem skoro denne, ale stále vyzerajú ako nové a držia si tvar aj farbu, čo je pre mňa základ. Nedávno som si objednávala veci na leto a tento set je môj favorit: https://www.bestform.sk/p/nebbia-lounge-mikina-club-d-or-642-white/
Musím len potvrdiť
mne sa na nich páči aj to, že nepôsobia prehnane športovo, takže v tom vieš byť doma, ale aj vybehnúť von a stále vyzeráš upravene 
-
annajamb135
- Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51
Súhlasím
Presne toto mám na Nebbii rada aj ja. Tie kúsky sú pohodlné na doma, ale zároveň nevyzerajú ako vyťahané domáce oblečenie, takže v nich bez problémov vybehnem do obchodu alebo na kávu a stále sa cítim upravene.
A plusom je, že aj po množstve praní stále vyzerajú super. 
Baby, ja som teraz objavila tieto https://www.bestform.sk/p/nebbia-baggy-teplaky-s-leopardim-vzorom-primal-865-pink-leopard/
Sú neskutočne pohodlné, kvalitné a pritom vyzerajú strašne sexi. Úprimne, je ich škoda mať len doma, preto ich nosím všade kam sa dá.
-
lucianov88
- Dátum registrácie: Streda, 25. Marca 2026, 18:44
Tak tie sú úplne dokonalé! Tie si musím ísť hneď objednať, ďakujem za tip 🩷