Akné

Ženský kútik na rôzne témy ktoré sú väčšinou pre nežnejšiu časť populácie.
sandra_21
Dátum registrácie: Utorok, 27. Júla 2021, 10:50

Akné

Príspevok od používateľa sandra_21 »

Ahojte, mám doma 16 ročného syna, ktorý ma problem s akne. Dlho som patrala co na to, aké masticky a gely... nakoniec som našla produkt https://www.joalis.sk/e-shop/balicky-problemy/akne/ a ten zabral. Chcem sa podelit s vami o tento tip.

Adela94
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2021, 16:34

Re: Akné

Príspevok od používateľa Adela94 »

A ako to teraz? Mate foto do a po?

Misisi
Dátum registrácie: Streda, 3. Júna 2020, 08:55

Príspevok od používateľa Misisi »

Tiež by som chcela vidieť výsledky

Aňa
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2022, 10:50

Príspevok od používateľa Aňa »

Mňa tiež trápy akné ale zatiaľ som teda nenašla nič čo by mi úplne pomohlo.

Milena
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Novembra 2022, 21:19

Príspevok od používateľa Milena »

Dobrý deň, akné a škaredá pleť je veľký strašiak. Ja som mala pubertálnu pleť veľmi dlho, dávno po puberte. Chodila som ku kozmetičke, ktorá mi to vždy vyčistila a ukludnila ale stále sa mi to vracialo. Neviem, či ste skúšali kolagén, ale odkedy ho beriem tak vidím pozitívne učínky na moju pleť. Je kvalitnejšia a aj moje vlasy dokonca vyzerajú oveľa zdravšie. Tak ak môžem odporučiť, tak za mňa toto.

Nines
Dátum registrácie: Utorok, 17. Mája 2022, 13:41

Príspevok od používateľa Nines »

Milena napísal: Nedeľa, 6. Novembra 2022, 21:22 Dobrý deň, akné a škaredá pleť je veľký strašiak. Ja som mala pubertálnu pleť veľmi dlho, dávno po puberte. Chodila som ku kozmetičke, ktorá mi to vždy vyčistila a ukludnila ale stále sa mi to vracialo. Neviem, či ste skúšali kolagén, ale odkedy ho beriem tak vidím pozitívne učínky na moju pleť. Je kvalitnejšia a aj moje vlasy dokonca vyzerajú oveľa zdravšie. Tak ak môžem odporučiť, tak za mňa toto.
Tak i mňa tak troška začalo akné trápiť, síce to nie je tak zlé ale ten kolagén skúsim. No a teda na vlasy by sa mi to zišlo

maťakocova
Dátum registrácie: Pondelok, 24. Apríla 2023, 19:04

Príspevok od používateľa maťakocova »

Dobrý deň, síce to nemam odskusane na sebe ale svagrina na akne začala uživať zelene potraviny, Máte to tu niekto vyskúšané, viem že akné treba liečiť aj zvnutra

annajamb135
Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51

Príspevok od používateľa annajamb135 »

maťka dobrý deň, ano akne je v prvom rade problém vnútri mala som dlhé roky problémy, zmenila som celú životosprávu taktiež som vyskúšala aj chlorellu ktorá ma veľmi dobré účinky na telo. Je toho teraz všade veľa ale tiež sa môžem pridať že je super. kupujem si z greenways

Napísať odpoveď