oblečenie na cvičenie
oblečenie na cvičenie
Máte skúsenosti s naozaj kvalitných oblečením na šport a cvičenie? Rada by som zainvestovala aj do drahších vecí ak budu kvalitné
-
maťakocova
- Dátum registrácie: Pondelok, 24. Apríla 2023, 19:04
Re: oblečenie na cvičenie
ahoj, ja síce cvičievam prevažne doma ale mam všetky leginy nebbia, kupujem si na https://www.bestform.sk/
-
jankanova78
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
ahojte, ja skôr cvičievam von na bicykli korčule atd. preto aj leginy hladam z trochu kvalitnejšieho materiálu ako len klasické
Ahoj mala si niekedy od nebbia? Ja som od nich s leginami velmi spokojna. Kupujem si ich na bestform maju vyber z viacerych strihov a farieb
-
mariarobotnikova
- Dátum registrácie: Piatok, 24. Februára 2023, 10:12
Ahoj majú aj také čo netvaruju moc ten zadok? Myslím že to tam nemajú nazberkane, pre mňa ako plnšiu babu ti nevyzerá moc pekne
Ahojte ja mám plnšie boky a tiez keď chodím cvičiť tak jedine v nebbia, vyzerajú super aj na mne ja si kupujem na bestform také bezšvové
-
jankanova78
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
Ako vidím Nebbia je obľúbená. Mne tiež kamoška odporúčala ich legíny. Sú fakt také dobré? Ja len že nie sú zrovna najlacnejšie, tak by som nerada vyhadzovala peniaze za ďalší módny výstrelok.
-
annajamb135
- Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51
Ja ich mám už nejaký čas a som spokojná. Sú pevnejšie než väčšina legín a preto tvarujú postavu fakt pekne
Teraz som na bestforme videla ich novú kolekciu, skús mrknúť tam. Ešte som neskúšala, ale vyzerá celkom fajn.
Tá nová bezšvová kolekcia je podľa mňa asi jedna z ich najlepších. Sú fakt pohodlné, ale záleží, čo komu sadne. Celkovo mám od Nebbie viacero legín a zatiaľ mi všetky držia dobre aj po viacerých praniach.