cestovný kufor
-
jankanova78
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
cestovný kufor
Ahojte, chystáme sa na dovolenku a syn bude mať tesne pred ňou narodeniny, na ktoré by sme mu chceli kúpiť prvý vlastný kufor. Viete mi niekto odporučiť kvalitné a pekné detské kufre? Chcela by som aby sa mu páčil teraz (6ročný) ale zároveň aby mu vydržal a bol ochotný s ním cestovať aj keď bude starší. Ďakujem za pomoc 
Re: cestovný kufor
Ahoj, ja osobne mám už tri roky jeden z najkufre. Kúpila som si ho vtedy na odporúčanie kamarátky. Majú tam veľmi kvalitné kufre, síce si za nich trochu priplatíš ale tá kvalita za to stojí. Pokiaľ viem, tak tam majú aj slušný výber detských kufrov tak to môžeš skúsiť tam.
-
annajamb135
- Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51
My sme s manželom pred rokom na Vianoce kúpili synom (7 a 16 rokov) rovnaké kufre a páčia sa obidvom. Môžem potvrdiť široký výber aj detských kufrov. Konkrétne sme im zaobstarali tieto: https://www.najkufre.sk/lego-luggage-urban-20-cierny-cerveny/. Lego kufor by som si kúpila aj ja v 50 rokoch 
-
jankanova78
Ďakujem, to lego je určite dobrý nápad, možno sa inšpirujeme.
Ahojte, ja sa pridám s otázkou
Kupujete deťom skôr látkové alebo plastové škrupinové kufre? S čím sa mladším deťom lepšie narába a čo ťažšie zničia? Ďakujem
Ja by som odhadovala, že pre deti by boli vhodnejšie plastové. Ľahšie sa to čistí keď to to dieťa ťahá hore dolu po blate a prachu alebo tak.
-
annajamb135
Ja som tu už posielala konkrétne kufre, ktoré sme deťom kúpili a tie sú plastové. S látkovými nemáme skúsenosť ale plastové môžem určite odporučiť aj pre deti
-
jankanova78
Čo sa týka konkrétnej skúsenosti s tými lego kuframi tak má to aj kolieska odolné detskému nešetrnému narábaniu prosím?
-
annajamb135
Určite, mojich chlapcov to zatiaľ zvláda takže verím aj v kvalitu koliesok 
-
jankanova78
Ďakujem za všetky rady aj uistenia
Nakoniec sme včera večer objednali ten Lego. Teším sa na synovu reakciu keď mu ho o týždeň dáme.