Kde kúpiť spoľahlivý Plug-in-hybrid minimálne jazdený ?
Kde kúpiť spoľahlivý Plug-in-hybrid minimálne jazdený ?
Pozdravujem
zamýšľam sa celkom reálne kde kúpiť spoľahlivý Plug-in-hybrid, ktorý by bol minimálne jazdený za rozumnú cenu ? Chcem hybrid, ktorý by mi nabila fotovoltika a nestál viac než môj dom..
-
evicka3692
- Dátum registrácie: Pondelok, 27. Apríla 2020, 14:54
Re: Kde kúpiť spoľahlivý Plug-in-hybrid minimálne jazdený ?
My máme nedávnu skúsenosť s aaaauto a tiež sme spokojní s kúpou auta z druhej ruky. Kupovali sme dvojročnú Kiu Niro plug in hybrid, ktorá bola pekne servisovaná a garážovaná - vyzerá úplne ako nová, dokonca sa nám podarilo u nich predať našu oktáviu a tak nám znížili cenu. Aby sme si nekúpili mačku vo vreci, tak sme si auto nechali obhliadnúť švagrom - automechanikom a všetko ok
Cena bola bezkonkurenčná - novú by sme si v živote nekúpili.
Pri jazdenom hybride by som sa asi radšej pozerala u overeného predajcu než cez súkromný inzerát. Hlavne by som chcela mať čo najjasnejšiu históriu auta a možnosť si ho poriadne preveriť. My sme to takto spravili pri kúpe v AAA a všetko sedelo s tým, čo nám o aute povedali. Cenovo nám to nakoniec vychádzalo najlepšie a rovno sme tam vyriešili aj poistenie.
-
annajamb135
- Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51
AAA sa osvedčilo aj nám. My sme mali šťastie hlavne na veľmi ochotných predajcov. Fakt sa zaujímali o to, čo hľadáme a aký máme rozpočet, a podľa toho nám ukázali viac možností. Pri tom množstve áut nám dosť pomohli zúžiť výber a nakoniec sme odchádzali s autom, ktoré nám naozaj vyhovovalo