počítanie krokov na hodinkách

Diskusia na rôzne témy
Klara55
Dátum registrácie: Pondelok, 10. Apríla 2023, 19:06

počítanie krokov na hodinkách

Príspevok od používateľa Klara55 »

Pekný deň, prosím Vás uvažujem nad kúpou hodiniek, keďže rada by som si pozerala aj to koľko prejdem denne krokov, počíta to pravdivo? ide mi hlavne o tom aby som nekupila nekvalitné a bude si to merať ako chce

paula258
Dátum registrácie: Utorok, 8. Apríla 2025, 13:44

Re: počítanie krokov na hodinkách

Príspevok od používateľa paula258 »

Ahoj, ja mám smart hodinky od značky Carneo, mám ich už dosť dlho a super slúžia. Na narodeniny sme teraz aj dcére kúpili aké detské od nich, do ktorých sa dá dať aj simka a telefonovať cez nich.

jankanova78
Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35

Príspevok od používateľa jankanova78 »

no čo ma muž tak počítajú dobre, nesťažoval si, ja by som tiež si chcela kupiť a mať tak prehľad

vitkovak
Dátum registrácie: Pondelok, 24. Apríla 2023, 15:52

Príspevok od používateľa vitkovak »

ja som si kvoli krokom kupovala hodinky, čom som porovnávala svoje carneo s mužovymi tak počítajú skoro rovnako. Ja som s touto značkou veľmi spokojná :)

maťakocova
Dátum registrácie: Pondelok, 24. Apríla 2023, 19:04

Príspevok od používateľa maťakocova »

dobrý deň kupila som si na vaše odporučania a super, som veľmi spokojná, teraz rozmýšľam aj pre syna ako darček, máte niektorá aj doma pre vaše deti, využívajú to?

mariarobotnikova
Dátum registrácie: Piatok, 24. Februára 2023, 10:12

Príspevok od používateľa mariarobotnikova »

maťka my sme dcére kupovali ked išla do druhej triedy, https://www.carneo.sk/smart-hodinky/detske-smart-hodinky-carneo-guardkid--4g-ultra-ruzove/, tieto ma a su super lebo viem či išla na autobus alebo či prisla domov podla jej polohy

Napísať odpoveď