počítanie krokov na hodinkách
počítanie krokov na hodinkách
Pekný deň, prosím Vás uvažujem nad kúpou hodiniek, keďže rada by som si pozerala aj to koľko prejdem denne krokov, počíta to pravdivo? ide mi hlavne o tom aby som nekupila nekvalitné a bude si to merať ako chce
Re: počítanie krokov na hodinkách
Ahoj, ja mám smart hodinky od značky Carneo, mám ich už dosť dlho a super slúžia. Na narodeniny sme teraz aj dcére kúpili aké detské od nich, do ktorých sa dá dať aj simka a telefonovať cez nich.
-
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
no čo ma muž tak počítajú dobre, nesťažoval si, ja by som tiež si chcela kupiť a mať tak prehľad
ja som si kvoli krokom kupovala hodinky, čom som porovnávala svoje carneo s mužovymi tak počítajú skoro rovnako. Ja som s touto značkou veľmi spokojná 

-
- Dátum registrácie: Pondelok, 24. Apríla 2023, 19:04
dobrý deň kupila som si na vaše odporučania a super, som veľmi spokojná, teraz rozmýšľam aj pre syna ako darček, máte niektorá aj doma pre vaše deti, využívajú to?
-
- Dátum registrácie: Piatok, 24. Februára 2023, 10:12
maťka my sme dcére kupovali ked išla do druhej triedy, https://www.carneo.sk/smart-hodinky/detske-smart-hodinky-carneo-guardkid--4g-ultra-ruzove/, tieto ma a su super lebo viem či išla na autobus alebo či prisla domov podla jej polohy