detox organizmu
-
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
detox organizmu
dievčatá dala som sa na zdravšiu cestu, viete mi poradiť možno nejaký dobrý detox pre telo, trochu na prečistenie organizmu a čriev?
Re: detox organizmu
ahoj janka, ja ti môžem odporučiť greenways baliček 3+1 chlorella a jačmen, nie je to len na detox tela,presne ako pišeš na trávenie to je zázrak. taktiež aj na imunitu hlavne teraz v jeseni, ja to veľmi rýchlo od detí chytím ked pridu s nejakým bacilom zo školky, túto jesen však vidím na sebe že ma len tak rýchlo nechytí nejaký vírus
-
- Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51
ahojte, ja som si tiež objednala https://www.gw-int.net/sk/produkty, od nich ten balíček 3+1 tá registrácia sa veľmi oplatí, či už kvôli poradcovi ale aj veľa informáciam k čomu sa človek dostane
Detoxikačné nápoje – Skús pitie nápojov, ktoré podporujú trávenie a detoxikáciu, ako:
Citrónová voda – Citrón má alkalizujúci účinok a podporuje funkciu pečene.
Zelený čaj – Má silné antioxidanty a môže pomôcť urýchliť metabolizmus.
Zázvorová voda – Zázvor zlepšuje trávenie a pomáha pri zápche.
Kurkuma s medom – Má protizápalové účinky a podporuje detoxikáciu pečene.
Citrónová voda – Citrón má alkalizujúci účinok a podporuje funkciu pečene.
Zelený čaj – Má silné antioxidanty a môže pomôcť urýchliť metabolizmus.
Zázvorová voda – Zázvor zlepšuje trávenie a pomáha pri zápche.
Kurkuma s medom – Má protizápalové účinky a podporuje detoxikáciu pečene.
Citrónová voda že sa má piť teplá a nalačno, ja som to vydržala len chvíľu takže výsledok som nevidela. Ale veľa ľudí to chváli.
Dobry den ja by som tiez rada vyskusila nieco prirodne lebo pchat tabletky do seba uz nechcem
klara skúste ak ste ešte neskusala chlorellu, viem že teraz je okolo toho bum všade ale ozaj to nie je vymysel. Ja citim na sebe po užívani veľa zmien. osobne si kupujem z greenways, napríklad ako celiatička chlorellu prirodzene možem čo ma však prekvapilo aj jačmen majú testovaný a vhodný pre celiatikov to som u inych nenasla
Vyskúšaj toto: https://www.orinbody.sk/tovar/detox/, ja od kedy to užívam sa cítim celkovo oveľa lepšie