menštruačné gaťky ?
-
KijolaPropy
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Novembra 2024, 16:13
menštruačné gaťky ?
Baby mám na Vás jednu otázku a prosím ak máte skúsenosť dobrú či zlú, tak mi ju prosím nazdieľajte. V poslednej dobe mávam silnejšie krámy a som nejaká precitlivená tam dole. Bojujem najmä s tampónmi a vložky mi príšerne vadia že mám strach že pretečú, posunú sa alebo nedajbože vypadnú. Teraz mám pocit, že sú celkom v kurze kalíšky a menštruačné nohavičky a tak mám otázku - Oplatia sa menštruačné nohavičky ? Máte ich niektorá a ste spokojná kvôli pohodliu ?
-
evicka3692
- Dátum registrácie: Pondelok, 27. Apríla 2020, 14:54
Re: menštruačné gaťky ?
Ahoj
Ja nosím už polroka výlučne menštruačné nohavičky. Príde mi to najjednoduchšie a najpohodlnejšie. Skúsila som už všeličo, ale tie mi prídu naozaj najlepšie. Nosím presne tieto https://www.bellinda.sk/products/dim-menstrual-slip-copy-of-di000ay7?selected_color=51&taxon_id=11 a doposiaľ ma nesklamali - nepretiekli. Sú príjemné, mäkké, netlačia a vyzerajú fajne
Ja by som ich tiež chcela skúsiť ale pri mojej silnej menštruácii sa toho bojím:-(
ja mám a používam ich na noc, konkrétne prvé dve noci keď to mám najsilnejšie a som veľmi spokojná, nikdy mi nepretiekli a je to oveľa príjemnejšie ako sa potiť vo vložke. Cez deň ich nenosím, to by mi bolo nepríjemné ísť na wcko a musieť si to dať naspäť na seba alebo sa prezliekať kvôli tomu, to si radšej len vložku vymením