Skúsenosť s Grandoptical

Diskusia na rôzne témy
Romcik
Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 10:46

Re: Skúsenosť s Grandoptical

Príspevok od používateľa Romcik »

Majú dobrý výber rámikov aj z lacnejších značiek. Bola som meniť pred týždňom a vybrala som za pár minút. Je tam toho fakt neúrekom.

Imary
Dátum registrácie: Streda, 17. Januára 2024, 10:31

Príspevok od používateľa Imary »

Romcik to áno,výber je veľký, mne vždy trvá kým sa rozhodnem ktoré chcem. Ešte že mi vždy pomáha optička, tá vie dobre poradiť ktoré sedia najlepšie.

IvoJJ
Dátum registrácie: Utorok, 30. Januára 2024, 11:22

Príspevok od používateľa IvoJJ »

Mne v Granoptikale minule moc pomohli. Nosím okuliare ale nájsť poriadny rámik je pre mňa problém. Mám veľkú hlavu takže vždy mali v optikách so mnou trápenie. Tu mi ale pomohli vybať idálny rámik aj keď mi ich museli ponastavovať. Som rád, že mi konečne okuliare sadnú ako uliate a nemusím si ich stále naprávať. Tak dúfam že mám zase na pár rokov pokoj.

Petaly
Dátum registrácie: Utorok, 8. Októbra 2024, 13:12

Príspevok od používateľa Petaly »

Tiež som u nich minule bola. A nakúpila som takže spokojná.

Lucika
Dátum registrácie: Utorok, 20. Augusta 2024, 09:31

Príspevok od používateľa Lucika »

Majú tam toho hodne, fakt výber je neskutočný. Zatiaľ dioptrie nenosím, bola som si len po okuliare na čítanie a mám aj slnečné už tretí rok od nich. Tento rok by som si chcela kúpť nejaké iné. Ale som spokojná či s kvalitou a aj cenami, nie sú najhoršie.

Jarka
Dátum registrácie: Utorok, 18. Februára 2025, 09:55

Príspevok od používateľa Jarka »

Ja tam tiež chodím len po slnečné a vlastne si tam dávam raz za rok zmerať zrak, keď majú meranie zadarmo, čo mi dosť časovo vyhovuje, pretože majú rôzne termíny aj poobede.No zatiaľ vidím dobre takže iné ako slnečné nepotrebujem.

Janiska
Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Januára 2025, 11:24

Príspevok od používateľa Janiska »

Aj ja chodím na tú akciu merania zraku, pôvodne som chodila na očné ale teraz chodím na preventívku tu. Ono je to vlastne rovnaké vyšetrenie ale presne ako píšeš, tie termíny sú super a vždy zoberú načas. U očnej som čakávala dosť dlho.

Jarka
Dátum registrácie: Utorok, 18. Februára 2025, 09:55

Príspevok od používateľa Jarka »

Janiska napísal: Štvrtok, 29. Mája 2025, 12:59 Aj ja chodím na tú akciu merania zraku, pôvodne som chodila na očné ale teraz chodím na preventívku tu. Ono je to vlastne rovnaké vyšetrenie ale presne ako píšeš, tie termíny sú super a vždy zoberú načas. U očnej som čakávala dosť dlho.
No to je pravda, ja sa musím k očnej aj pol roka dopredu objednávať. U nás je hrozná čakacia doba, proste nestíha. Ešte že nenosím dioptrické takže sa tak často neobjednávam. Ale mi toto meranie v Grande príde ako veľmi dobrá služba.

IvoJJ
Dátum registrácie: Utorok, 30. Januára 2024, 11:22

Príspevok od používateľa IvoJJ »

Ako to tam vlastne funguje, keď chceš ísť na to meranie?

Janiska
Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Januára 2025, 11:24

Príspevok od používateľa Janiska »

IvoJJ napísal: Štvrtok, 19. Júna 2025, 13:11 Ako to tam vlastne funguje, keď chceš ísť na to meranie?
Objednáš sa na ich stránke. Tam si vyberieš pobočku, dátum a čas a potom len zadáš svoje meno. Je to rýchle a väčšinou je tam veľa voľných termínov počas celého dňa dokonca aj víkendy, takže super. A vždy ma zobrali presne na čas, vyšetrenie trvá tak max 20 minút.

Napísať odpoveď