Skúsenosť s Grandoptical

Diskusia na rôzne témy
Kosty
Dátum registrácie: Utorok, 14. Mája 2024, 11:01

Re: Skúsenosť s Grandoptical

Príspevok od používateľa Kosty »

Tiež máme s manželkou kupované okuliare u nich a sme s nimi spokojní.

Aňa
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2022, 10:50

Príspevok od používateľa Aňa »

Niečo majú dražšie a niečo lacnejšie ale to je asi v každej optike. Kupovala som si nové rámiky, pretože som tie staré mala už strašne dlho. No predavačka bola milá a ochotná, poradila mi čo sa mi najviac hodí.

Adys
Dátum registrácie: Piatok, 25. Novembra 2022, 10:15

Príspevok od používateľa Adys »

Ja u n ich rada nakupujem. Majú dobrý výber okuliarov a celkom dobré akcie. Aj slnečné som si pred prázdninami kupovala.

Rikard
Dátum registrácie: Utorok, 3. Septembra 2024, 10:56

Príspevok od používateľa Rikard »

A to meranie ste u nich mali, je to v pohode. Chcel by som to vyskúšať.

Imary
Dátum registrácie: Streda, 17. Januára 2024, 10:31

Príspevok od používateľa Imary »

Rikard napísal: Streda, 4. Septembra 2024, 13:39 A to meranie ste u nich mali, je to v pohode. Chcel by som to vyskúšať.
Áno chodím na to pravidelne, je to rýchle vyšetrenie a zistia ti aké dioptrie potrebuješ. Namerali mne rovnaké dioptrie ako očný takže je to presné. Na prevetnívne vyšetrenie je to fajn, pokiaľ nemáš iný problém so zrakom. V tom prípade je lepšie asi k očnému.

Rikard

No ja nemám žiadny problém, len by som chcel preventívne na kontrolu.

Imary
Dátum registrácie: Streda, 17. Januára 2024, 10:31

Príspevok od používateľa Imary »

Rikard napísal: Štvrtok, 26. Septembra 2024, 12:36 No ja nemám žiadny problém, len by som chcel preventívne na kontrolu.
Tak sa skús objednať. Majú tam online termíny na každej pobočke. Je ich tam dosť a dá sa aj víkend čo je super alebo aj poobede, že nemusíš cez prácu odbiehať.

Rikard

Imary napísal: Utorok, 1. Októbra 2024, 18:57
Rikard napísal: Štvrtok, 26. Septembra 2024, 12:36 No ja nemám žiadny problém, len by som chcel preventívne na kontrolu.
Tak sa skús objednať. Majú tam online termíny na každej pobočke. Je ich tam dosť a dá sa aj víkend čo je super alebo aj poobede, že nemusíš cez prácu odbiehať.
Ďakujem už som bol. Dokonca som to mal zadarmo, ževraj je nejaká akcia. Takže mi pani zmerala zrak, dioptrie nepotrebujem, len doporučila že na čítanie okuliare by som si mohol zariadiť. Takže som rád, že ešte dobre vidím. Inak bolo to rýchle a personál bol príjemný. Takže viem kde pôjdem nabudúce.

Napísať odpoveď