dobré hodinky pre ženu
dobré hodinky pre ženu
Ahojte, hľadám pre sestru dobrý darček na narodeniny, bavili sme sa a medzi rečou mi spomenula hodinky. keďže nie som vlastník žiadnych rada by som si nechala poradiť od Vás. Ďakujem
-
- Dátum registrácie: Streda, 11. Septembra 2024, 22:09
Re: dobré hodinky pre ženu
Dobrý deň, od manžela som dostala k narodeninám hodinky značky Carneo. Som s nimi veľmi spokojná. Dobre vyzerajú, nie sú veľké a sedia mi pekne na ruke. Využívam ich na športové aktivity asi tak každý druhý deň a baterka dlho vydrží aj pri tejto námahe. Skúste pozrieť na ich stránkach či vás niečo zaujme. Sabina
-
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
túto značku som pozerala aj ja, rozhodujem sa tiež ale veľmi by sa mi zišli či už na kontrolovanie koľko denne prejdem ale aj na využívanie pri športe
aké športové režimy to má? marajú vám aj spálene kalorie či iba kroky? chcela by som také čo by to merali
Ahojte, ja mám tieto https://www.carneo.sk/smart-hodinky/smart-hodinky-carneo-artemis-hr--strieborne/, v návode písali 100 športových režimom, úprimne všetky som nevyskúšala. Najviac využívam na behanie, cyklistiku či turistiku. Tiez je super vyskúšať monitor merania spánku