dobré hodinky pre ženu

Všetko čo hľadáte alebo ponúkate píšte sem
byrikk
Dátum registrácie: Nedeľa, 19. Februára 2023, 12:49

dobré hodinky pre ženu

Príspevok od používateľa byrikk »

Ahojte, hľadám pre sestru dobrý darček na narodeniny, bavili sme sa a medzi rečou mi spomenula hodinky. keďže nie som vlastník žiadnych rada by som si nechala poradiť od Vás. Ďakujem

sabina_pekar
Dátum registrácie: Streda, 11. Septembra 2024, 22:09

Re: dobré hodinky pre ženu

Príspevok od používateľa sabina_pekar »

Dobrý deň, od manžela som dostala k narodeninám hodinky značky Carneo. Som s nimi veľmi spokojná. Dobre vyzerajú, nie sú veľké a sedia mi pekne na ruke. Využívam ich na športové aktivity asi tak každý druhý deň a baterka dlho vydrží aj pri tejto námahe. Skúste pozrieť na ich stránkach či vás niečo zaujme. Sabina

jankanova78
Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35

Príspevok od používateľa jankanova78 »

túto značku som pozerala aj ja, rozhodujem sa tiež ale veľmi by sa mi zišli či už na kontrolovanie koľko denne prejdem ale aj na využívanie pri športe

zuzka
Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 17:19

Príspevok od používateľa zuzka »

aké športové režimy to má? marajú vám aj spálene kalorie či iba kroky? chcela by som také čo by to merali

adkanov1
Dátum registrácie: Streda, 8. Februára 2023, 19:21

Príspevok od používateľa adkanov1 »

Ahojte, ja mám tieto https://www.carneo.sk/smart-hodinky/smart-hodinky-carneo-artemis-hr--strieborne/, v návode písali 100 športových režimom, úprimne všetky som nevyskúšala. Najviac využívam na behanie, cyklistiku či turistiku. Tiez je super vyskúšať monitor merania spánku

Napísať odpoveď