Malé smartfóny

Apple, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony a iné mobilné telefóny
Gaaspi
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Sobota, 9. Marca 2019, 21:30

Malé smartfóny

Príspevok od používateľa Gaaspi »

Ľudia čo na to hovoríte. Keď začínali mali ešte únosné rozmery. Boli kompaktné, dalo sa to ovládať jednou rukou bez prehmatávanie atď. Terajšie sú ako lopaty na sneh a keď aj nejaký nazvú že “mini” tak je stále 2x väčší ako bežný smartfón z obdobie keď začínali.

Mnohí nechápu o čo ide leno povedia že ak chceš malý kúp si tlačidlový alebo ten zatvárací smartfón. Ale nechápu že ani tak nejde len o skladnosť ale ten nekomfort keď to držíme v ruke. Vyhovárajú sa že malý display zle vidia, že ako by na tom písali. Ale zaúdajú že v minulosti boli iba malé smartfóny a vzedy nikomu nevadilo len zrazu teraz keď sú tie velké. Jediné čo uznám je pozeranie videa a hranie hier že chcú velký display ale aj to polovične lebo ja som pozerával videá aj na tých prvých smartfónoch a pohoda. Neprekážalo mi to.

Zabudli na kategóriu ludí čo napríklad nepotrebujú hrať a hry a mať velké dosplaye ale mať mobil len na základné veci že si pozrieť cestovný poroadok, vybaviť veci v banke, facebook, messenger, emaily a pod. Na to by úplne stačil nejaký malý šilovný mobil. Ak by niekto tvrdi že iPhoneSE alebo iPhone12 Mini je mini tak nech nech si vygoogli také že Sony Xperia Tipo, alebo Samsung Galaxy S3 Mini, to boli mini telefóny!

Napísať odpoveď