Tak to robíš dobre. Ja som si teda objednával u nich asi už tri krát a žiadny problém som nemal. Ale tiež som všetko čítal ako mi poradili:-) Takže určite si zase niečo objednám.Daliboš napísal: ↑Streda, 7. Decembra 2022, 13:15 Ja som tiež nikdy s Národnou pokladnicou nemal problém. Pár krát som mal nejaký leták v schránke ale to je asi tak všetko. Ja som teda v tomto dosť opatrný a vždy si všetko poriadne preštudujem. Je to len chvíľka čítania a viem že sa vždy tým nedorozumeniam vyhnem. Tak to bolo aj u objednávania u nich. Treba proste venovať pozornosť čo v podmienkach píšu a je to.
Nevyžiadané zásielky skúsenosť
Re: Nevyžiadané zásielky skúsenosť
Ja už mám tiež neúrekom mincí od nich a pohodička.ľudia sú proste nezodpovední, leniví vo veľa veciach a potom na to doplácajú.
No to je pravda a musím povedať, že aj ja sám som taký bol. Neviem už presne o čo išlo ale niečo som objednal u nejakej firmy a všetko som bezhlavo odškrtal - no každú chvíľu mi niečo posielali až som chytil nerva a zavolal že si neželám aby mi to posialali. No a už som viac nič nedostal. Ono vlastne u každej firmy a tak jako aj u Národnej pokladnice sa dá to zasielanie bezproblému zastaviť pre prípad že by si to omylom odškrtal, ale chápem že to posielanie zásielok niekedy vytočí. Takže hľavne treba dávať pri objednávaní pozor čo škrtáš.
Tiež som sa tej stránke chvíľu vyhýbal, ale tak straše som chcel tú kolekciu bankoviek z národnej pokladnice že som to riskol. Úprimne musím povedať že som bol milo prekvapený rýchlosťou doručenia a teda viac som neobjednával a ani mi nikto nič neposielal. Takže ak budem zase niečo chcieť do budúcna tak u nich zase objednám.
Tak vyzerá že nie všetci majú rovnaké praktiky len my ich hádžeme ho jedného koša. Ale ja vždy vravím, že najlepšie je skúsiť si to na vlastnej koži a vtedy vieme najlepšie čo a ako. A netreba veriť všetkému. Takže pokračujem v objednávaní a zase mám ďaľšiu na ceste - ale len Slovenskú republiku za 6 Euro, tieto lacné si nechcem nechať újsť.
Mne sa teda stalo že som od Národnej pokladnice mal nejaké brožúrky v schránke ale bolo to dávno, myslím, že vtedy to posielali vo väčšom. Potom som aj niejakú mincu objednal, prišla mi rýchlo ale hlavne stála len pár Euro. Celkom sa mi páčila a vlastne som si ešte kúpil jednu zbierku klenoty Slovenska potom a pár lacných mincí. Inak som nemal problém a hlavne ma ani tie letáčiky nejak neotravovali. Myslím, že som sa stretol aj s otravnejšími firmamy:-)))
Ja som toho tiež o tomto počul a aj napriek tomu som objendal pár mincí u nich a v poho.